Villa Ilokivi

Koulun pihapiiristä löytyy kaksi koulurakennusta (1908, 1959), vanha lampola, grillikatos ja nuotiopaikka. Vuokrattava asunto soveltuu erityisesti muusikoille (säveltäjille), tutkijoille sekä kirjailijoille. Maaseutu ja kaunis luonto ympärillä luovat rauhallisen työskentely-ympäristön.

Vuokrattavana on 1959 valmistuneen koulurakennuksen entinen opettajanhuoneisto (noin 80m2), johon kuuluu olohuone (24m2), makuuhuone (19m2), keittiö (24m2), eteinen (7m2), sekä suihku ja wc. Makuuhuoneessa on parisänky (200×160 cm) sekä lisävuodemahdollisuus (200×90 cm). Työskentelytilaksi soveltuu parhaiten olohuone, jonka ruokailupöytää (180×90 cm) voi käyttää työpöytänä (keittiöstä löytyy myös ruokailupöytä). Keittiössä on jääkaappipakastin, astianpesukone, sähköhella, pölynimuri. Keittiö on varustettu tarpeellisilla ruoanvalmistus- ja ruokailuvälineillä. Hanasta tuleva vesi on hyvää ja sen toimittaa Kolkontaipaleen vesiosuuskunta.

Muusikoiden käyttöön on myös tarjolla täysikokoisella koskettimistolla sekä kaiuttimilla ja pedaalilla varustettu keyboard, jonka voi liittää tietokoneeseen. Asunnossa on langaton internet. Pihapiirin grillikatos ja nuotiopaikka ovat vuokralaisten käytettävissä sekä pyykinpesukoneen käyttö ja saunominen ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Vanhan kyläkoulun isompi luokka soveltuu hyvin esimerkiksi pienimuotoisten konserttien ja luentojen järjestämiseen. Uudemman koulun pienemmässä opetusluokassa toimii tällä hetkellä kansalaisopiston kudontapiiri. Suurempi opetusluokka on käytettävissä sopimuksen mukaan konserttien ym. tapahtumien lisäksi vaikkapa äänitysten tekemiseen.

Kohdetta vuokrataan niille, jotka tulevat toimeen itsenäisesti maaseutuolosuhteissa. Ei lemmikkejä. Tupakointi kielletty talon sisätiloissa.

Vuokrahinnat (sis.kaiken):

1 viikko / 250 eur
2 viikkoa / 450 eur
3 viikkoa / 650 eur
4 viikkoa / 850 eur

Kuukautta pidemmät ajat sopimuksen mukaan.